Morinda Citrofolia este denumirea latina stiintifica a pomului fructifer (din familia Rubiaceae) de unde provine fructul Noni. Fructul noni are un gust diferit de gusturile cu care ne-am obisnuit si anume este iute-acrisor si de aceea pentru cel care consuma pentru prima data noni trebuie sa inceapa cu cantitati mici pana cand organismul se obisnuieste cu caracteristicile fructului.
Una dintre cele mai importante substante din compozitia siropului din fructul Noni , Xeronina actioneaza asupra proteinelor specifice din celule. Avand in vedere faptul ca proteinele au functii diferite in organism, aceasta substanta poate cauza un numar impresionant de mare de reactii si raspunsuri fiziologice, iar raspunsul organismului la consum de Sirop Noni natural poate fi extraodinar.
Efectele Morindei Citrifolia (fructului Noni), per ansamblu:- scade hipertensiunea;
- imbunatateste procesele metabolice;
- este un roborant general;
- este un bun fortifiant al sistemului imunitar, prin stimularea formarii celulelor T si B, precum si a macrofagelor si celulelor limfocitare, organismul fiind astfel capabil sa reziste imbolnavirilor.- ofera protectie impotriva bolilor infectioase prin pronuntatul sau efect antibacterian (cu atat mai mult aceasta protectie este oferita in cazul afectiunilor gastrice, prin forma lichida a produsului, Noni sirop);
- calmeaza durerile;
- regleaza somnul;
- imbunatateste starea generala psiho-fizica;
Exista mai multe produse pe piata care contin sirop Noni, unul dintre acestea fiind Sirop Noni Liquid produs si distribuit in reteaua Calivita
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu