miercuri, 22 iulie 2009

Si sugarii au nevoie de vitamine

În general, nici hrana copiilor şi nici cea a mamelor care alăptează nu conţine vitamine într-o cantitate suficientă, deoarece procesarea şi introducerea de aditivi în alimente au un efect negativ asupra valorii nutriţionale iniţiale a vitaminelor şi mineralelor din alimente.
Aceste deficituri de vitamine si minerale se pot rezolva prin folosirea unor suplimente naturale special pentru copii cum ar fi Infant formula de la calivita pentru sugari.
De aceea suplimentele alimentare sunt importante atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. O cantitate adecvată de minerale şi vitamine este, de asemenea, extrem de importantă pentru copii în momentul în care încep să meargă la grădiniţă sau la şcoală.
Deficienţa de vitamine în această perioadă ar putea periclita capacitatea de învăţare a copilului şi de participare la activităţile şcolare obişnuite. Deoarece alimentaţia copiilor este departe de a fi ideală, se recomandă folosirea suplimentelor alimentare care conţin vitamine şi minerale.
Mama ce alapteaza sau gravida isi poate suplini deficitul de vitamine prin folosirea produsului New Life Multivitamine de la Calivita
New Life Vitamin si Infant formula pot fi ajutorul de care ai nevoie. Polivitaminele cum este Infant Formula obtinute din materii prime 100 % naturale pot fi de un mare ajutor in alimentatia sugarilor.

Niciun comentariu: