miercuri, 22 iulie 2009

Multivitamine pentru gravide

In perioada de pregatire a sarcinii cat si in perioada de graviditatea, iar apoi in perioada de alaptare, o femeia are nevoie de o cantitate mai mare de minerale si vitamine, si dupa cum deja stiti dintre toate acestea cea mai importanta vitamina este Vitamina B9 sau acid folic. Femeile gravide sau femeile care alapteaza isi pot asigura necesarul de vitamine si acid folic consumand preparatul naturist New Life Multivitamine produs de Calivita.
Acest produs naturist este foarte apreciat de femeile ce l-au consumat, multe din ele spun ca sau simti mult mai bine decat atunci cnad au luat alte suplimente clasice distribuite in spitale si farmacii.
Acidul folic este foate important deoarece protejeaza copilul impotriva unor eventuale defecte neurologice. Cele mai multe tipuri de paine si cereale contin acid folic, asa ca daca nu consumi prea multe cereale sau paine este bine sa iei un supliment alimentar bazat pe acid folic. Iti recomand un produs de calitate superioara obtinute prin metode naturiste din plante, si care nu are efecte secundare, un produs ce este recomandat pentru perioada de preconceptie, pentru perioada de graviditate cat si pentru atunci cand alaptezi New Life Multivitamine de pe cali.ro. In aceste suplimente gasesti majoritate din vitaminele si cel mai important acid folic necesare pentru aceste perioade din viata ta.
Ca sa te convingi intreaba si alte gravide care au consumat New life multivitamin si alte suplimente naturale sa vezi ce efecte au simtit in ambele cazuri.

Niciun comentariu: