luni, 23 noiembrie 2009

Mos Craciun exista

Mos Craciun O echipă de cercetători de la Universite de Montreal a initiat un studiu serios despre Mos Craciun, răspunzând la întrebările de ce credem, cum aflăm adevărul si care sunt argumetele dovezile existentei lui Mos Craciun.
1. Mos Craciun este un batranel vesel si rotofei care aduce buna dispozitie si cadouri copiilor din intraga lume in seara de Ajun.

2. De obicei Mos Craciun poarta un costum rosu cu blanita (pentru ca locuieste la Polul Nord sio acolo e cam frig)

3. Mos Craciun conduce o sanie care zboara, trasa de reni, dintre care cel mai cunoscut este Rudolf!

4. Mos Craciun aterizeaza cu sania sa pe acoperis si apoi se strecoara pe horn in jos, lasa cadourile sub bradul de Craciun si umple ciorapiorii cu dulciuri. Acum de cand au aparut casele si blocurile fara horn, trebuie sa apeleze si la teleportare, are un dispozitiv la brau care seamana cu un telefon, pana de curand il folosea doar pentru situatii exceptionale.

5. Mos Craciun are un sac special, magic, dar si plin de tehnologie, acel sac nu se goleste decat atunci cand termina mosul de impartit toate jucariile, si apar mereu deasupra cadourile pentru copii in acaror casa este.

6. Mos Craciun locuieste la polul nord, acolo este mereu zapada si frig, in satul lui Mos Craciun traiesc diversi spiridusi, elfi si alte entitati interesante care lucreaza in fabricile de jucarii.

7. Mos Craciun are un dispzitiv de urmarire globala care urmareste toti copii, sa vada cand fac fapte bune, cand fac obraznicii, cand asculta parintii, cand spun minciuni, cand ajuta pe altii. Aceste informatii sunt stocate intr-un computer foarte mare se acorda anumite punctaje si sunt folosite cand se tipareste lista cu toti copii si ce cadouri le va aduce.

8. Cand copii se roaga la Dumnezeu sau ingerasii lor petnru anumite cadouri, se imbunatateste punctajul, se mai iarta din bocane, si se adauga jucariile preferate in lista cu cadouri de Craciun

9. Mos Craciun are mai multe fabrici de jucarii, si are contracte cu diverse fabrici particulare si magazine cu jucarii.

10. Mos Craciun aduce cadourile cele mai potrivite petnru fiecare copil, uneori aduce alte jucarii decat cele pe care si le doreste copilul.
11. Mos Craciun exista pentru ca eu l-am vazut de multe ori si mi-a adus cadouri de fiecare craciun.

Niciun comentariu: