duminică, 25 octombrie 2009

Mircea Badea si emisiunea in Gura presei

Mircea Badea cu emisiunea lui in Gura presei la fel ca majoritatea angajatilor ce apar pe sticla la stiri, in dezbateri sau comenteaza evenimentele la Antenele lui Voiculescu, se pare ca si-au pierdut complet respectul fata de sine si demnitatea de oameni.
Pentru bani si un zambet de la marele om, tradator de frunte, Voiculescu sunt in stare sa isi vanda viitorul, pentru ei nu este important adevarul, nu conteaza ce este corect, petnru ei este important doar cum sa il atace pe basescu, cum sa ii intoaraca orice gest sau vorba a domnului Basescu casa isi bata joc de el.
Nu zic ca Basescu e perfect, dar cel putin nu este tradator ca patronul dumnealor, dar cel putin nu este aservit ca domnul Geoana lui Iliescu sau Antonesc lui Patriciu, dar Mircea Badea a primit comanda de la tatucul Voiculescu sa il atace pe Basescu si PD-ul nu conteaza cum, dar sa il dea jos.
Pcat ca nu isi mai iubesc tara si neamul, pacat ca aua juns sa ne reprezinte tradatorii si lingaii. Domnule Mircea Badea invata sa iti iubesti tara si apoi mai discutam

Niciun comentariu: